Uw zoekresultaten

ALL-IN diensten voor betere verkoop

Sommige professionals onderscheiden zich door het aanbieden van beperkte diensten tegen zeer lage prijzen

Wij hebben ervoor gekozen om het meest uitgebreide dienstenaanbod op de markt aan te bieden.

Het is algemeen bekend dat een potentiële koper slechts enkele seconden nodig heeft om te beslissen om op een advertentie te klikken. Deze beslissing is voornamelijk gebaseerd op de hoofdfoto. Zo belangrijk is beeld dus bij het vinden van potentiële kopers.

FullHouse is zich hier volledig van bewust en daarom maken we professionele foto’s van je woning om deze te laten opvallen tussen andere vergelijkbare aanbiedingen. Door het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers, kunnen we de verkooptijd verkorten en de beste prijs verkrijgen.

We kunnen ook home staging services aanbieden, die bestaan uit het presenteren van de woning in het best mogelijke licht, waarbij we ervoor zorgen dat de ruimte met zorg wordt gepresenteerd, zodat potentiële kopers worden aangemoedigd om een positieve beslissing te nemen.

De services die het verschil maken nader bekeken

Waarde toevoegen aan je woning

Bij FullHouse weten we dat elk pand zijn eigen verhaal en potentieel heeft. Daarom doen we er alles aan om uw woning te verbeteren op een manier die de unieke sterke punten ervan benadrukt. Want voor ons is elk huis, elke flat of elk kantoor meer dan een eigendom – het is een leefruimte op zich.

Het goede in scène zetten

Het presenteren van je woning is een kunst die we bij FullHouse onder de knie hebben. We weten dat een zorgvuldige presentatie het verschil kan maken bij het aantrekken van kopers en huurders. We zijn er trots op dat we deze service aan onze klanten kunnen bieden, waarbij we elke troef van je woning uitlichten om een onvergetelijke eerste indruk te garanderen.

U beter van dienst zijn

Onthaal en afspraken

Telefonische service 6 dagen per week van 8.30 tot 19.00 uur
Online afspraken maken
Kantoren geopend van 9.30 tot 18.30 uur of op andere tijden op aanvraag

Gezondheidsvoorschriften

Afhankelijk van de gezondheidssituatie: Voorselectie met 360° virtuele bezoeken en videoconferenties, indien fysieke afspraken: Afstand van 2/3 m, 1 persoon of koppel max. per bezoek, distributie van maskers en gel door de agent …

Vergelijk aanbiedingen